Billiga Fotbollströjor

par Sherman Oscar
Publié: 14 janvier 2022 (il y a 1 semaine)
$26.50
Localité
Sverige

Tyskland Tröja, Italien Tröja Barn


billiga fotbollströjor

tillbaka ledningen innan halvtid genom

Ollie Watkins kvittera men Hammers tog tillbaka ledningen

ben johnson gjorde tidigt fotbollströjor med eget namn på ryggen forum poäng från säkerheten

West Ham underströk sina fyra bästa Premier League-uppgifter med en 4-1-seger mot 10-manna Aston Villa i söndags.

Ben Johnson gjorde tidigt mål för gästerna bara för att se Ollie Watkins kvittera men Hammers tog tillbaka ledningen innan halvtid genom Declan Rice.

Villas uppgift gjordes desto svårare i början av andra halvlek när försvararen Ezri Konsa fick avfärd för att ha förnekat en målchans.

Sena mål från Pablo Fornals och Jarrod Bowen säkrade tre poäng för David Moyes” lag och dömde Villa till en fjärde raka Premier League-förlust.

Tyskland Tröja Segern lyfter David Moyes” Hammers till 20 poäng efter 10 matcher – nivå på poäng med tredjeplacerade Manchester City.

Italien Tröja Barn West Ham drog första blodet i den sjunde minuten när Rice sprutade en passning ut till högerkanten för Johnson, som skar insidan på hans vänstra fot och kröp in ett lågt skott i det bortre hörnet av nätet.

Watkins utjämnade i den 34:e minuten och styrde hem Emiliano Buendias låga kryss från nära håll.

Men Villas förtjusning var kortvarig när Rice återställde gästernas ledning med ett skott från långt håll som guppade in i nätmaskorna via en touch utanför stolpen bara fyra minuter senare.

Trots att det var en man under, kom hemmalaget plågsamt nära en kvittering när Lukasz Fabianski fick fingertopparna till en dunkande Watkins-nick för att trycka den mot ribban.

West Ham ökade sin ledning när Fornals avslutade från en snäv vinkel efter att målvakten Emiliano Martinez bara kunde trycka in Bowens skott i hans väg och Bowen själv lade till en fjärde.

Tidigare slog Leeds Norwich med 2-1 för att bara spela in sin andra ligaseger för säsongen och klättra ur nedflyttningszonen.

Lagen var låsta till 0-0 på Carrow Road i halvtid men matchen exploderade till liv i en dramatisk fyraminutersperiod efter paus.

Leeds forward Raphinha bröt dödläget i den 56:e minuten bara för Andrew Omobamidele att heada en kvittering från en hörna två minuter senare.

Men hemmajubel förvandlades till förtvivlan i den 60:e minuten när Rodrigos låga vänsterfotade insats hittade sin väg under Tim Krul.

Segern lyfter Leeds till 17:e plats i tabellen, tre poäng framför de tre nedersta men Norwich förblir segerlöst och är nu åtta poäng från säkerheten.

Maglie Calcio AC Milan Poco Prezzo

manchester united drakt barn