Wolfsburg Drakt

par Felisha Lady
Publié: 12 janvier 2022 (il y a 2 semaines)
Localité
Sedriano

Billige Dortmund Fotballdrakter, Kjøp Wolfsburg Drakt


Billige Fotballdrakter

sommer etter sin andre periode

Germain har tatt kontakt med Zinedine Zidane i tilfelle en

1-kandidaten for klubbens fotballdrakter barn united angående et trekk

Paris Saint-Germain har tatt kontakt med Zinedine Zidane i tilfelle en potensiell avgang av manager Mauricio Pochettino, har kilder fortalt ESPN.

Den tidligere Real Madrid-manageren er nr. 1-kandidaten for klubbens eiere dersom de mister Pochettino til Manchester United.

Billige Dortmund Fotballdrakter Zidane, 49, er tilgjengelig etter å ha forlatt Bernabeu i fjor sommer etter sin andre periode med Real Madrid – og vant 190 av sine 301 kamper som ansvarlig og løftet tre Champions Leagues og to LaLiga-trofeer. Vinneren av verdensmesterskapet i Frankrike er opptatt av PSG-jobben hvis den blir tilgjengelig, sa kilder.

Kilder fortalte ESPNs Mark Ogden at Pochettino ennå ikke har slått seg helt ned i PSG siden han kom til dem i januar, og United-jobben – som ble ledig etter Ole Gunnar Solskjærs avgang forrige helg – er en som ville få ham til å vurdere en retur til PSG. Premier League.

Kjøp Wolfsburg Drakt Når det gjelder Zidane, mener PSG at hans pragmatiske tilnærming og hans mannlige ledelse er perfekt egnet for den stjernespekkede parisiske siden som inkluderer slike som Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe.

Pochettino skal fortsatt overvåke PSG mens de forbereder seg til en kjempekamp onsdag i Champions League i England mot Manchester City.

Kilder la til at den 49 år gamle argentineren ikke har fortalt PSGs president eller sportsdirektør at han potensielt kan forlate og at det ikke har vært kontakt fra Manchester United angående et trekk.

real madrid fotbollströja

Billige Ajax Fotballdrakter